Kies jij ervoor om gezonder te leven? Wil je graag afvallen, fitter worden of gewoonweg meer bewegen? Dan staan wij jou graag bij in het behalen van jouw doelstellingen. We stellen een haalbaar plan op een gaan samen tot aan de finish.

Wat kan Personal Training voor mij betekenen?

We tillen jouw training naar het volgende niveau! Wat jouw doelen ook zijn, we gaan samen aan de slag om ze te bereiken. Met jou als uniek persoon bepalen we een op maat gemaakte aanpak.

Personal training gaat verder dan coaching alleen. Naargelang jouw doelstelling, werken we op maat. Zo kan je gaan voor verantwoord spiermassa bijkomen, afvallen, conditie verbeteren, spierkracht vergroten, tonen, …

We zoeken naar de perfecte balans zodat je kan sporten en trainen op je eigen tempo.

Hoe starten we aan Personal Training ?

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat elke persoon zijn eigen unieke kwaliteiten en beperkingen heeft, starten we met een volledige screening. Dit zowel op vlak van voeding, als levensstijl, als bewegingspatronen en huidige werkcapaciteit. Jouw persoonlijke doelstellingen staan hier centraal.

Eens al deze factoren in kaart gebracht zijn stellen we een sterk onderbouwd trainingsschema op. Dit gebeurt steeds op maat én met de nodige coaching. Hier bepalen we een haalbaar en veilig traject.

Nadat deze stappen volbracht zijn, is het tijd om aan de slag te gaan! We begeleiden, controleren en motiveren je zodat we de best mogelijke resultaten boeken.

Wij zijn er voor jou, op elk moment en op jouw eigen tempo.

BOEK HIER UW PERSONAL TRAINING SESSIE!

Over onze Personal Trainer

Ontdek hoe we jouw persoonlijke doelen kunnen bereiken