Zo versterk je de knieën en enkels

Doordat de Corona maatregelen ons allen getroffen hebben en we hierdoor binnen in huis zitten, hebben wij besloten om tot bij jullie te komen.
Dit door filmpjes te maken met oefeningen waar jullie baat bij hebben indien je fysieke klachten ervaart. Hopelijk zijn jullie al een eind opweg met deze beelden en uitleg.

Indien je toch nog klachten ervaart of meer uileg en advies nodig hebt kan u ons momenteel via video consultatie bereiken. Dit door een afspraak te maken via de website, specifiek voor een “video consultatie” bij uw vertrouwde therapeut(als niewe patiënt kan u vrijblijvend een therapeut kiezen).

Hieronder tonen we u een video waarbij Thomas enkele oefening toelicht om de beweeglijkheid en kracht van knieën en enkels te verbeteren. Deze kunnen bijvoorbeeld toegepast worden wanneer je last ondervindt bij het oplopen van de trap.