De Kinesisten-15

Abassin Radmal

Kinesist, Manueel- en Myofasciaal Therapeut, Orofaciale Kinesitherapeut, Specialisatie TMD

Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar je zult leven

Als therapeut vindt Abassin radmal het leuk om in een vertrouwelijke sfeer te zoeken naar de oorzaak van de klachten en er volgens samen met de patiënt mee aan de slag te gaan. Het is zijn doel om te zoeken naar een langdurige en blijvende oplossing.

Kinesitherapeut Abassin Radmal is Manuele Therapeut sinds 2015. Hij behaalde zijn Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie aan de Universiteit van Antwerpen (UA) met als afstudeerrichting sportkinesitherapie. Hij specialiseert zich in TMD.

Abassin Radmal schoolde zich bij in verschillende domeinen zoals manuele therapie (postgraduaat) aan de Universiteit van Gent en postgraduaat myofasciale therapie aan de Belgian Myopain Society Trigger in Brugge.

Daarnaast behaalde Abassin een extra certificaat aan de Universiteit van Gent waar hij dieper inging op “De aanpak van hoofdpijn in de kinesitherapeutische praktijk” Klik hier om het te bekijken.

Abassin streeft ernaar om zijn patiënten kennis te laten maken met het bio-psycho- sociale model. Hij vormt graag een team met zijn patiënten om samen de klachten en moeilijkheden aan te pakken en te overwinnen.

Werken aan gezondheid staat op zijn nummer één en dit draag hij ook uit. 

“Tijd is beperkt. Verspil het  niet door het leven van iemand anders te leiden of te oordelen. Wees bewust en laat je niet vangen door overtuigingen. Laat je eigen innerlijke stem niet overschreeuwen door meningen van anderen. En het belangrijkste, heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Al het andere is bijzaak.” ~ Abassin