Fien Aerts

Fien Aerts

Kinesist, Manuele Therapeut

“Therapie is samen zoeken naar duurzame oplossingen”

Kinesitherapeute Fien Aerts gelooft dat elke patiënt de kans verdient om volledig te herstellen en terug te keren naar de activiteiten die voor hen belangrijk zijn in het leven. Mijn focus ligt niet alleen op het behandelen van klachten, maar ook op het vinden van duurzame oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat door het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de problemen, we een betere kans hebben op een langdurig herstel.

Volgens Fien Aerts zit het leven vol met activiteiten die voor onze patiënten van onschatbare waarde zijn. Of het nu gaat om het hervatten van sport, het kunnen spelen met kinderen of het uitvoeren van dagelijkse taken zonder pijn, Fien staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw doelen. Door gebruik te maken van een combinatie van bewegingstherapie, manuele technieken en andere evidence-based methodes zoekt Fien samen met U naar een persoonlijk behandelplan. Zo kan U binnenkort weer genieten van een leven vol beweging en vitaliteit. 

Fien Aerts studeerde in 2022 af als kinesitherapeut musculoskeletale aandoeningen aan de Universiteit Antwerpen. Ze is momenteel bezig met een postgraduaat Manuele Therapie