De Kinesisten-13

Thomas Vyncke

PNI Therapeut, Fasciatherapeut, Myofasciaal therapeut, Kinesist & Intermittent Living Coach

“Het symptoom is nooit de oorzaak”

Probeer vandaag beter te worden dan je gisteren was. Wanneer iedereen beter voor zichzelf leert te zorgen, zal de algemene gezondheid van de mensen er sterk op vooruit gaan.

Therapeut Thomas Vyncke wilt mensen vooruit helpen door hen praktische zaken aan te leren en onafhankelijk te worden. 

Hij geeft holistische therapie en combineert verschillende therapieën (PNI Therapie, Fasciatherapie, Myofasciale therapie, kinesitherapie & Intermittent Living)

om de mensen zo volledig mogelijk verder te helpen. 

Ooit was hij zelf voortkabbelend met een “ça va” gevoel (regelmatig buikpijn, energie dips na een maaltijd, diarree, opgezwollen gevoel, slechte adem, lage rugpijn,…). Het leek even of dit allemaal klachten waren die nu eenmaal bij het leven hoorde. Gebeten door passie voor het lichaam ging hij op zoek naar de oorsprong van zijn eigen klachten. De lessen die hij hier leerde, neemt hij mee in zijn therapieën

Thomas Vyncke gaat in zijn therapie steeds op zoek naar de essentie. Zijn kennis en kunde wil hij met zoveel mogelijk mensen delen. Het is zijn levensmissie om mensen te leren controle te nemen over hun gezondheid en bovendien mentale rust te krijgen.

Het symptoom is nooit te oorzaak. Een mooie quote Van het kPNI instituut waar Thomas Vyncke een bijkomende Masteropleiding als PNI therapeut volgt sinds 2019. Hier gaan ze diep in op de basis van de evolutie. Ze kijken vooral naar oorzaken en de “WAAROM” vraag staat altijd centraal.  Dit allen wetenschappelijk onderbouwd zodat hij de mensen kan leren te begrijpen waarom ze doen wat ze doen. 

Het pad dat leidt naar gezondheid moet je eerst begrijpen vooraleer je het zal bewandelen.