Sportmassage

Sportmassage boeken? Maak nu een afspraak

Sportmassage is een specialisatiemassage die zowel een preventieve als een herstellende functie heeft. Het maakt de spieren los, verbetert prestaties en helpt om blessures te voorkomen. Het  is een diepe massage die, net zoals andere massages, ontspannend werkt en een positief effect heeft op lichaam en geest.

Wie heeft er baad bij?

Eigenlijk iedereen. Zowel recreatieve als competitieve sporters. Ook niet-sporters hebben baat bij een goede massage die het herstel van het lichaam bevordert.

Wat doet een sportmassage?

Het verbetert de doorbloeding van je spieren en bevorderd lymfedrainage. Een betere doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen en melkzuur sneller afgevoerd worden, hierdoor voelen spieren minder stijf aan.

Daarnaast zorgen regelmatige massages ervoor dat de spieren flexibeler worden

Het bevordert het herstel van het lichaam en helpt om minder snel blessures te krijgen. 

Sportmassage

Wanneer kan een sportmassage nuttig zijn?

Boek de massage enkele dagen voor of na een sportinspanning om blessures te voorkomen. Heb je al te maken met een blessure? Dan  zorgt het voor sneller herstel. Kortom helpt het bij:

  • Gespannen spieren
  • Wanneer je nood hebt aan ontspanning
  • Blessure preventie
  • Slaapproblemen
  • Stress

Jouw masseuse

Shana is zorgkundige van opleiding en reeds meer dan 4 jaar actief als coach in de sportwereld. Ze is actief als lichaams- en sportmasseuse sinds 2019.  Momenteel volgt ze een bijkomende opleiding in de medische basiskennis + Intermittent living.  Meer weten over Shana? Klik hier

Personal Training

Praktische informatie

Wij werken in sessies van 1u

Afspraak boeken? Dat kan eenvoudig online