Fasciatherapie

Yoga

Elke maandagavond van 19u30 - 20u30

Waarom Yoga

Yogales in Merksem

Omdat wij enorm geloven in de kracht van yoga, bieden wij authentieke en toegankelijke lessen aan voor zowel beginners als gevorderden.

Het beoefenen van Yoga creëert een mooi innerlijk evenwicht. Het laat je heerlijk ontspannen en maakt je hoofd leeg. Daarnaast krijgt je er een sterker en gezonder lichaam van en meer energie.  Dit zorgt ervoor dat je beter in je vel zit.

“Yoga geeft me elke keer opnieuw de kans om terug te komen bij mezelf. Het zorgt voor een basis in mijn leven waar ik dagelijks op kan terugvallen. Ik maak contact met mijn buik en hart, de essentie van het zijn. Door diep uit te ademen wordt mijn lichaam en m’n denken rustig, alle spanningen lossen op. Door in te ademen neem ik nieuwe energie op en stroomt het terug door elke cel. Yoga laat me thuis komen in mijn lichaam.” ~ Véronique Courtin – Leerkracht

Door te stretchen en de houdingen langer toe te laten worden je spieren langer en ervaar je steeds meer vrijheid. Je beweegt nu vanuit een overschot aan ruimte in je lichaam, niet langer vanuit een tekort. Jouw comfort zone wordt steeds groter en de kans op blessures bij sporten kleiner. Je ademhaling is de brug tussen uw lichaam en uw bewustzijn.

Your breath is the bridge between body & mind

Doe een keer mee en ervaar zelf wat het voor jou betekent! 

Yoga Master

yoga

Véronique Courtin

Yoga Leekracht

Het eerste contact met yoga was op mijn 18 jaar. Pas jaren later volgde ik een intensieve opleiding. Het werd mijn passie en mijn basis voor het leven. Ik kan er altijd op terugvallen. Bij elke challenge die op mijn levenspad komt, is er steeds terug yoga. De zoektocht naar die vrijheid en ruimte in mijn body & mind voel ik elke dag opnieuw.

Eeuwig dankbaar dat ik dit mag doorgeven aan anderen.
Namasté

Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.

Hoe anderen ons ervaarden